Petru Ciobanca, administratorul Clinicii Salvosan va afla mâine dacă magistrații de la Tribunalul Sălaj sunt de acord cu pedeapsa de 3 ani de înschisoare cu suspendare. Procurorii l-au acuzat de delapidare

Petru Ciobanca, administratorul Clinicii Salvosan din Zalău va afla mâine dacă magistrații de la Tribunalul Sălaj sunt de acord cu pedeapsa de 3 ani de înschisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de delapidare. Ciobanca și-a recunoscut faptele și s-a înțeles cu procurorii pentru această pedeaspă. 

Petru Ciobanca a fost cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare, reținându-se în sarcina sa că în perioada 01.01.2009 - 31.12.2015 inculpatul, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de administrator de fapt şi gestionar al societăţii, a ridicat suma de 2.929.551,17 lei din contul şi casieria societăţii, pe care ulterior nu a justificat-o şi a folosit-o pentru nevoile personale şi ale personalului societăţii, însă fără a fi întocmite şi a exista documente justificative, producând un prejudiciu în patrimoniul societăţii.

Comentarii

Doroftei Ilie

10.01.2019 15:08

Evident, acesta va capata doar pedeapsa cu suspendare, insa altminteri va fi situatia in cazul unui om de rand, acesta din urma, va lua 10 ani cu executare ! Nu asta se urmareste ?!

Adauga comentariu