Peste 700 de elevi sălăjeni au susținut proba la Limba şi literatura Maternă din cadrul Simulării Evaluării Naţionale. Rezultatele vor fi afişate săptămâna viitoare

Simularea Evaluării Naţionale pentru clasele a VII-a şi a VIII-a s-a încheiat cu proba scrisă la Limba şi literatura maternă susținută miercuri 13 martie 2019. La clasa a VII-a au fost prezenţi 391 elevi din 414 elevi înscrişi, 23 de elevi neprezentându-se la probă, iar la clasa a VIII-a au fost prezenţi 408 elevi din 432 înscrişi, din care 24 au absentat. Reamintim că la proba scrisă la Limba și literatura română susținută luni, 11 martie s-au prezentat 1.969 elevi din 2.124 înscriși și alți 1.908 elevi de clasa a VIII-a din totalul celor 2.066 înscriși la simulare.Pe 12 martie s-a desfăşurat proba scrisă la matematică, la clasa a VII-a fiind prezenţi 1.957 de elevi din 2.124 elevi înscrişi, iar la clasa a VIII-a au fost prezenţi în sălile de examen 1.900 de elevi din 2.066 înscrişi. Nu s-au semnalat incidente în niciunul din cele 61 centre de examen din județul Sălaj.

Rezultatele de la Simularea Evaluării Naţionale vor fi afişate în data de 22 martie. Notele obţinute la simulare pot fi trecute în catalog, la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, ne informează biroul de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri, ședințe cu părinții și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate cu scopul îmbunătățirii performanțelor școlare. 

sursa foto platforma-edu.ro

Adauga comentariu