Peste 200 de polițiști sălăjeni vor fi prezenți în stradă de Sărbătorile Pascale, Ziua Internaţională a Muncii şi Ziua Naţională a Tineretului pentru siguranța cetățenilor

În perioada 26 aprilie-2 mai peste 200 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, dar şi de la alte structuri, vor fi prezenți în stradă, astfel încât Sărbătorile Pascale, Ziua Internaţională a Muncii şi Ziua Naţională a Tineretului să fie petrecute în linişte. Printre prioritățile polițiștilor se numără prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității, dar şi intervenția rapidă la nevoie sau când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi atât pe drumurile naționale cât și pe cele județene și comunale pentru combaterea excesului de viteză, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recomandă cetățenilor să sune la 112 în caz de nevoie sau dacă au cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale. De asemenea, recomandăm șoferilor să circule cu viteză legală și adaptată condiţiilor din trafic, în special când se deplasează în coloană.

foto: facebook Poliția Sălaj

Adauga comentariu