Pentru copiii de la Mănăstirea Bic venirea Moșului e doar un VIS. Cu ajutorul TĂU, VISUL poate deveni REALITATE

Pentru copiii de la Mănăstirea Bic venirea Moșului e doar un vis. Cu ajutorul tău, visul acestor copii nevinovați poate deveni realitate. 

”Ce ai vrea să-ți aducă Moșul în acest an? Este o întrebare adresată unei fetițe de la Mănăstirea Bic. Răspunsul fetiței a fost unul uluitor. Micuța își dorește un elastic roz de prins părul. 

O zălăuancă cu suflet mare, Raula Mureșan vrea ca visul copiilor de la mănăstire să devină realitatea. Raula s-a implicat și a inițiat o acțiune la care pe zi ce trece tot mai mulți oameni se implică. În data de 5 decembrie 2020, fiecare copil va primi cadoul dorit din partea Moșului, la fel ca orice copil din întreaga lume. 

”Sunt niște copii minunați, harnici și implicați în treburile mănăstirei. Mulți dintre ei sunt orfani și le lipsește mama și tata. Le lipsește o vorbă dulce, un gând bun sau o îmbrațișare cu multă dragoste. Nu își doresc nu stiu ce cadouri. Spre exemplu o fetiță a spus că își dorește de la Moșul un elastic roz de prins părul. Va dați seama că ți se rupe sufletul în două când auzi așa ceva”, spune Raula Mureșan. 

Cei care pot și își doresc ca un copil să cunoască puțină fericire sunt rugați să ajute. Decembrie este luna cadourillor și cea mai așteptată zi din an, mai ales de copii. Haideți să le facem o bucurie.

 

 

 

Adauga comentariu