Patronul/șofer implicat în accidentul mortal din Zalău a fost arestat pentru 30 de zile

Șoferul și patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău a fost arestat, în urmă cu câteva minute pentru o perioadă de 30 de zile. 

În cursul zilei de azi, Gurzău a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații de la Judecătoria Zalău emis mandatul de arestare, iar în acest moment Gurzău este în arest. 

Politiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fapte prevazute de Codul Penal.

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața, marți după-amiază, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, care zicrula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. 

Comentarii

utu

22.02.2019 16:23

Ce mare rezolvare s-a facut..........arestatii si pe cei care au fost implicati in acordarea inspectiei tehnice sau a omologarii acelor scaune improvizate ca pe viitor sa nu se acorde asa usor ITP acestor mijloace de transport in comun  

Adauga comentariu