Parcare nouă amenajată pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, pe locul fostului punct termic 31 aflat în stare deplorabilă

Pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu din municipiul Zalău a fost amenajată o parcare nouă, după ce a fost demolată clădirea punctului termic 31 aflată în stare de degradare avansată. Lucrările au fost executate de societatea Citadin, aflată în subordinea Primăriei Zalău și decontate din bugetul local al Municipiului Zalău.

Viceprimarul, Teodor Bălăjel a declarat că lucrările cu finanțare europeană și cu bani din bugetul local continuă și în 2019. În cartierul Stadion, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu va fi reconfigurată zona din vecinătatea blocurilor, vor fi construite ziduri de sprijin și înființate locuri de parcare. 

Pe lângă proiectele cu finanțare europeană vrem să continuăm lucrările de amenajare în cartierele orașului, reabilitarea străzilor, alei și trotuare. În cartierul Stadion, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu vom lucra la tot ceea ce înseamnă reconfigurarea zonei din vecinătatea blocurilor, acces la blocuri, alei, trotuare, zonă verde și inclusiv ne propunem să amenajăm noi platforme de parcare. Vom reconfigura trotuarele în așa fel încât să permită înființarea unui număr însemnat de locuri de parcare. Apreciez că numărul locurilor de parcare suplimentare în zona respectivă va fi în jur de 100 de locuri„ spune viceprimarul Teodor Bălăjel. Lucrările vor fi efectuate de societatea Citadin, iar valoarea acestora se ridică la aproximativ 1,5 milioane lei, bani alocați din bugetul local.

Adauga comentariu