“ORDIN” de la Federația Română de Handbal!? CSM BUCURESTI nu are voie să piardă. Cuplul de arbitri de la Zalău-CSM, suspendat 10 etape, iar observatorul jocului 6 etape

 La aproape doua saptamani de la victoria echipei lui Tadici in fata vicecampioanei CSM BUCURESTI s-au luat primele masuri inpotriva cuplului de arbitri Jacob/Savu, dar si impotriva observatorului Bogdan Anton. 

Arbitrii au fost suspendat nu mai putin de 10 etape - “..sancționarea cuplului de arbitri Jacob/Savu cu suspendare pentru 10 (zece) etape, începând cu data de 11/09/2019 pentru prestația de la jocul de LNF dintre echipele H.C. Zalău și C.S.M. București, desfășurat în data de 01/09/2019 la Zalău, conform art. 80.1, pct. 3, lit. a) (arbitrul care, prin necunoașterea sau greșita aplicare a regulilor de joc și a celorlalte regulamente, influențează în mod direct rezultatul final al jocului), coroborat cu neîntocmirea și netransmiterea la timp a raportului suplimentar necesar (art. 79.1 pct. 1, lit. i), atunci când se impune formularea acestuia, având în vedere recidiva la art. 79.1, pct. 1, lit. a)”, se arata în procesul verbal cu numarul 265 al Comisiei Centrale de Disciplina din cadrul FRH.

Nici observatorul meciului nu scapat de furia federalilor care l-au oprit de la delegari 6 etape.

“În legătură cu Hotărârea Comisiei Centrale de Observatori și Delegați din data de 09/09/2019, Comisia, văzând că au fost îndeplinite condițiile art. 25, în baza art. 2.2 raportat la art. 26.3 lit. a), admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Registrul de evidență sancțiuni, respectiv:

- sancționarea observatorului Anton Bogdan cu suspendare 6 (șase) etape, începând cu data de 11/09/2019, pentru activitatea sa la jocul de LNF dintre echipele H.C. Zalău și C.S.M. București, disputat în data de 01/09/2019, conform art. 34.1 lit. h) din R.O.F. C.C.O.D. (întocmire incompletă sau cu date eronate ale raportului de observare)”, potrivit aceleiasi surse. 

Masura impotriva cuplului de arbitri si observatorului jocului pare putin dura, insa asa e la noi in Romania, cand pierzi un joc, vinovatul se afla in alta ograda. 

Bai federalilor de la Bucuresti, ce treaba a avut cuplul de arbitri ca jocul celor de la Bucuresti a fost foarte slab, ce treaba a avut cuplul de arbitri ca, Crina Pintea nu a miscat un deget in fata unor jucatoare de 19-20 de ani, cu zero experienta in handbal?

Bai federalilor de la Bucuresti, ce treaba a avut cuplul de arbitri ca antrenorul CSM-ului nu stie sa vorbeasca limba romana si nu poate da indicatii, iar in conducerea cubului se afla un comentator sportiv? 

Sa intelegem oare ca vicecampioana Romaniei care are un buget de milioane de euro nu are voie sa piarda? 

Una peste alta la valoare jucatoarelor, CSM BUCURESTI trebuia sa defileze la Zalau,  nu sa astepte MILA din partea federalilor. 

Adauga comentariu