Orașul Zalău va avea în viitor două cinematografe

Dacă zălăuanii nu au dispus de un cinematograf de ani buni de zile, în viitor Zalăul va avea nu unul, ci două cinematografe. Unul va fi cel vechi, cinematograful Scala, care va fi renovat până anul viitor, iar celălalt va fi construit de la zero și va fi amplasat în centrul comercial Zalău Value Center. 

Constructorii de la Prime Kapital, cei care vor ridica cel mai mare centru comerical din Zalău vor să ridice și un cinematograf. Chiar dacă cinematograful nu va fi disponibil o dată cu deschiderea mall-ului, investitorii au în plan acest lucru. 

”În acest moment prioritatea este deschiderea centrului comerical. Pe viitor avem în plan și un cinematograf, însă la ora actuală niciun centru comericial pe care l-am deschis nu are cinematograf în această primă etapă de construcție, dar în viitor ne gândim să deschidem”, ne-a declarat o sursă foarte apropiată de investitori. 

Se lucrează la demolarea unei părți din fosta fabrică Amătura

În prezent încă se lucrează la demolarea fabricii Armătura, care trebuie pusă la pământ până la finalul acestei luni. Pe locul unde se va construi noul centrul comercial a rămas doar o parte din fosta fabrică Armătura, unde în vremea comunismului lurcrau peste 7.000 de persoane. Spre finalul acestui an, Zalăul se va număra printre orașele cu centre comerciale de mari dimensiuni, unde vor fi peste 100 de firme. Printre cele mai cunoscute sunt KFC, NewYorker, Jisk, Carrefour, Noriel, Altex, CCC, Takko Fashion, Deichmann și Benvenuti. 

 

Adauga comentariu