OFICIAL. Zalău Value Centre. Primele firme mari care vin în noul centru comercial din Zalău

Pe finalul acestui an, municipiul Zalău va avea un nou centru comercial. Zalău Value Centre trebuie să fie ”în picioare” până la finalul lunii noiembrie, susțin investitorii.  Centrul comercial ridicat de cei de la Prime Kapital, în locul fostei fabrici Armătura, va fi cel mai mare din Zalău, mall-ul ridicându-se pe o suprafață de 5.4 hectare și va avea ceva unic în județul Sălaj, ”strip mall”, pe o suprafată de 9.500 de metri pătrați. Un strip mall este un spaţiu comercial în aer liber, unde magazinele sunt aranjate în linie, cu un trotuar în faţă.

Ziarul de Sălaj a flat care sunt primele firme mari care au bătut palma cu investitorii. Printre acestea se numără firme foarte importante la nivel național, chiar și la nivel mondial. Noul centru comercial va avea și un supermarket Carrefour. De asemenea, investitorii vor aduce la Zalău și cunoscutul hipermarket Jysk. Antreprenorii s-au gândit și la cei mici, iar din toamnă orașul Zalău va avea și un magazin Noriel. 

Altex, CCC, Takko Fashion, Deichmann, Benvenuti, HelpNet, Pepco, Vodafon, Silca, Inmedio, Dr. Plant, sunt doar câteva nume care vor aștepta cumpărătorii în noul centru comercial din Zalău. În total investitorii anunță peste 100 de firme cunoscute. 

”În acest moment doar aceste firme pot fi făcute publice, însă vă asigur că o să avem peste 100 de firme cunoscute. De asemenea, avem mai multe suprize pentru locuitorii orașului Zalău, momentan nu le facem publice”, ne-a declarat un apropiat al investitorilor. 

În prezent, constructorii lucrează la demolarea fabricii Armătura, care trebuie pusă la pământ până în luna aprilie, după care se vor demara lucrările de construcție. Marea deschidere a Zalău Value Centre este anunțată spre finalul lunii noiembrie. 

 

Adauga comentariu