OFICIAL. Prefectura Sălaj are conducere nouă. Dari Toma (UDMR) este noul prefect. Virgil Țurcaș (PNL) și Andrea Ciortea (USR PLUS), cei doi subprefecți

S-a făcut schimbul de putere la Prefectura Sălaj. Începând de joi, 3 martie 2021, instituția are o conducere nouă. 

Este vorba despre Dari Toma, inspector scolar general adjunct, care va ocupa funcția de prefect și Andrea Ciortea, avocat care va ocupa unul din cele două scaune de subprefect. Al doilea fotoliu de subprefect va fi ocupat de Virgil Țurcaș, fostul prefect de Sălaj, până ieri. 

Dari Toma are o experiență vastă în administrația publică, fiind consilier județean la al cincilea mandat, în prezent președinte al Comisiei de învătământ, sănătate, protecția socială, cultură, sport și tineret. |De asemenea, Dari Toma este fost director și director adjunct al Liceului Tehnologic Nr. 1 Sărmășag și este membru al mai multor asociații profesionale și culturale prin care și-a adus contribuția la organizarea activității comunităților locale din mai multe perspective.

”Având în vedere bogata biografie profesională a susnumitului, avem convingerea, că în calitate de reprezentant al guvernului în județ, își va putea achita cu responsabilitate și pragmatism toate responsabilitățile prevăzute în constituție și legile care reglementează acest domeniu, în beneficiul tuturor locuitorilor județului Sălaj”, susțin cei de la UDMR Sălaj.

Vă reamintim faptul că în urma negocierilor din cadrul coaliției de guvernare (PNL UDMR și USR PLUS) din urma cu câteva săptămâni, Prefectura Sălaj le-a revenit celor de la UDMR. 

Adauga comentariu