O tânără din Românași a furat fructe de la un magazin alimentar din Zalău, iar când proprietara a încercat să-și recupereze marfa a fost pălmuită de hoață. Cazul a ajuns în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău

O femeie a furat mai multe fructe de la un magazin alimentar, situat pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău. În momentul în care proprietara magazinului a vrut să-și recupereze marfa a fost pălmuită de hoață. Incidentul s-a petrecut în 10 aprilie în jurul orei 15.30, când o femeie a furat mai multe fructe de pe un stand exterior aparţinând unui magazin alimentar de pe bulevardul Mihai Viteazul. Pentru a-şi recupera produsele, proprieara magazinului, o femeie de 40 de ani a alergat în urma făptuitoarei, însă cea din urmă a lovit-o cu palmele peste față. Totodată pentru a-i asigura scăparea, o altă femeie a sărit în ajutorul hoaței lovind-o la rândul ei pe victimă. După cele întâmplate, persoanele în cauză au fugit de la faţa locului. 

Un jandarm aflat în apropiere a observat incidentul și a trecut la urmărirea şi prinderea acestora. Ulterior, la faţa locului a sosit şi un echipaj de jandarmi pentru sprijin şi luarea măsurilor legale. Faţă de persoanele în cauză, o femeie de 20 de ani şi cealaltă de 23 de ani, domiciliate în comuna Românaşi au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, conform Codului Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor. Bunurile sustrase, abandonate la locul faptei au fost recuperate.

foto: youtube

Adauga comentariu