O săptămână de la dispariția lui Tudor Niream. Familia, bunicii, prietenii și colegii de la școală te vor ACASĂ

1 Decembrie 2018, o zi de mare sărbătoare pentru toți românii, mai ales că acum 100 de ani a avut loc Marea Unirea de la Alba Iulia. Totuși, pentru familia Niream este o zi tristă, foarte tristă.

Acum o săptămână a fost sezizată Poliția de dispariția lui Tudor Niream, un băiat liniștit și cu respect pentru toată lumea. Chiar dacă nu avea numai note de 10, Tudor Niream are o relație excelentă cu colegii de la Colegiu Național ”Silvania” Zalău.

În tot acest timp, tânărul de 15 ani a fost căutat în fiecare zi. Acum o săptămână au început primele căutări prin Recea Mare și pe lacul Vârșolț. Un grup de voluntari coordonați de diriginta lui Tudor Niream l-au căutat pe băiat chiar și cu o dronă. Mai mult, un grup de voluntari pasionați de ATV au format o echipă de căutări și au străbătut toate locurile din Recea Mare. 

Polițiștii sălăjeni au început primele cercetări în Recea Mare, după care au început să-l caute pe Tudor prin Zalău, iar de acum o săptămână, Tudor Niream a fost dat în urmărire națională.

Vă reamintim că Tudor Niream de 15 ani a plecat vineri seara, la o plimbare, din casa bunicilor și nu s-a mai întors. În momentul plecării la plimbare era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalemente: întalțime 1,70m; păr șaten, spre blond; ochi căprui; constituție atletică, fără semne particulare.

Cei care dețin informații sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat post de poliție sau să sune la numărul de telefon 0744487728. 

 

Adauga comentariu