O pensiune din Sălaj, printre cele mai frumose din țară. ”Cerdacul cu lavandă”, locul doi într-un top realizat de un site de călătorii

Un cunoscut site de călătorii, www.călătorinbascheti.ro a realizat un top al celor mai frumoase pensiuni din țară, de care nu a auzit nimeni, dar în care te simți ca în rai. O pensiune din Sălaj ocupă un loc fruntaș. Cerdacul cu lavandă, din Brebi a fost situat pe locul secund, în top 10 pensiuni din Romania de care nu ai auzit, dar în care te vei simți ca în rai. 

Realizatorii topului descriu foarte frumos pensiunea din Sălaj, un loc de poveste în care relaxare și buna dispoziție este la ea acasă.

”Cerdacul cu Lavanda e un loc de poveste, dar mai ales cu poveste. E povestea Simonei Maricean, o româncă curajoasă, care a ales să lase Franța, unde a fost director la câteva hoteluri de lux și să își trăiască propriul vis, acasă. A transformat o casă tăranească, într-un colț superb a la Provence, în care și autenticul românesc e pus la loc de cinste”, este descrierea făcută de autorii topului. 

Autorii acestui top sunt doi oameni pasionați de călătorii, Laura Vareha și Sebastian Secan. Cei doi călători ăn bascheți s-au plimbat până acum în 42 de țări, 24 în Europa, 10 în Asia, 4 în Africa, 3 în Orientul Mijlociu și 1 în America de Sud. 

Mai multe amănunte despre top 10 pensiuni din Romania de care nu ai auzit, dar în care te vei simți ca în rai apasă aici https://calatorinbascheti.ro/top-10-pensiuni-din-romania-de-care-nu-ai-auzit-dar-in-care-te-vei-simti-ca-in-rai/

 

 

 

Adauga comentariu