O nouă amânare în procesul lui Gheorghe Gurzău în care este acuzat de ucidere din culpă

Speța în care patronul firmei de transport persoane, Gurzău Trans este judecat pentru ucidere din culpă s-a amânat pentru data de 26 februarie 2020, au decis magistrații de la Judecătoria Zalău. Termenul este acordat în vederea În vederea asigurării condițiilor impuse de CEDO, pentru respectarea principiului nemijlocirii administrării probelor și continuității completului de judecată, se acordă termen pentru data de 26 februarie 2020, ora 12:00, în vederea audierii martorilor.

La începutul lunii octombrie a avut loc primul termen în dosar. Gheorghe Gurzău a cerut atunci stramutarea procesului în alt județ, însă  Curtea de Apel Cluj a respins cererea de strămutare formulată de Gurzău, iar procesul a continuat Zalău. 

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață.

Giulia Sabou, fetița de 12 ani a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean.

Adauga comentariu