O doctoriță din Zalău, fostă membru PNȚCD, acum PSD-istă, a ajuns vedetă în România după ce i-a UMILIT pe românii din Diaspora. ”Vă doresc să vă omoare jandarmii în bătaie. Sunteți proști și e păcat să trăiți"

Sorina Petrușan a ajuns celebră în toată România, după ce ieri a postat un text HALUCINANT pe pagina ei de facebook în care îi jignea într-un mod oribil și frustrant pe protestatari.

Sorina este doctoriță la Spitalul din Borșa, Maramureș, dar este originară din Zalău. A activat în organizația de tineret a PNȚCD Sălaj, dar de când a ajuns în sistemul sanitar, pentru a nu-și pierde probabil locul de muncă, a început să lingă la PSD. De altfel, pe banii țărăniștilor, Sorina a participat la diferite școli de vară în țară. 

Sorina și-a șters ieri contul de facebook, după ce toată presa a preluat postarea ei despre protestatarii prezenți în acest weekend în Piața Victoriei din București. Medicul i-a UMILIT pe protestatari, folosind cele mai duri cuvinte. 

”Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăștia sunteți voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proast. Dar tare proști erau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klau și condamnă ”Vi-o-le-n-țeee-le” asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți", este postarea Sorinei. 

Sorina a fost inclusiv oficial la meciurile de volei pe care Volei Municipal Zalău le susținea pe teren propriu, în Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici".

Comentarii

Ade

15.08.2018 13:30

O fi tras ceva pe nas d oara doctor ???

Adauga comentariu