O cofetărie din Zalău a ajuns una dintre cele mai apreciate din NORD-VESTUL României

Cofetăria Happy din centrul Zalăului, deținută de familia Bejenariu, și-a deschis ușa pentru public pe 27 noiembrie 2017. Cofetăria a fost una inedită pentru că patronii au adus în oraș un concept nemțesc prin care au dorit să le ofere clienților o alternativă la ceea ce există pe piață. 

În luna noiembrie, cofetăria își serbează trei ani de la deschidere, iar în tot acest timp, prăjiturile lor au ajuns să-i îndulcească pe sălăjeni și nu numai. În aproape trei ani de zile, Cofetăria Happy a ajuns una dintre cele mai apreciate din Nord-Vestul țării. Nu de puține ori am întâlnit clienți veniți din alte județe pentru a gusta din bunătățile oferite de această familie, prăjituri care sunt făcute cu ingrediente 100% naturale.

Mai mult decât atât, candy-bar-urile și prăjiturile pentru nuntă, oferite de cofetărie au ajuns în județele Bihor, Satu Mare, Cluj, Maramureș, Bistrița-Năsăud și chair Brașov și Sibiu, dar și peste hotare în Austria, Germania și Moldova. 

Cum a început totul

Familia Bejenariu avut curajul de a crede în această afacere și în Zalău, astfel că după ce s-au întors din Germania, în noiembrie 2017 au deschis singura cofetărie din centrul orașului și cu siguranță singura cofetărie adevărată. 

Spunem adevarată pentru că, Cofetaria Happy nu este pur și simplu o cofetărie. Este o oază de liniște în plin centrul Zalăului, unde în timp ce deguști o prăjitură realizată sută la sută din ingrediente naturale, te poți și încărca cu energie pozitivă. Modul în care este amenajată cofetăria este cu totul aparte, iar în momentul în care îi treci pragul, nici nu realizezi că esti în centrul orașului. Interiorul cofetărie a fost gândit într-un mod imedit. 

"Am fost în Germania mă gândeam să rămân acolo, să îmi duc acolo familia. Dar m-am răzgandit pentru că am avut acea sclipire în care mi-am dat seama că și în Zalău, dacă vrei, se poate. Am cumpărat multă mobilă de la magazinele second și am recondiționat-o cum am vrut noi. Multe obiecte de mobilier sunt vechi, dar transformate după gustul nostru. Pe pereti avem diferite desene realizate de o tânără din Zalau, dar mai avem și mobilă cumpărată din Grecia, pentru că totul am vrut să fie impecabil", spune familia Bejenariu.

 

Adauga comentariu