Nuntă mare în Zalău. O handbalistă s-a căsătorit cu alesul inimii. Vezi ce jucătoare de la HC Zalău a prins buchetul, dar și ce surpriză i-au făcut suporterii miresei

Pivotul Raluca Irimia s-a căsătorit ieri cu alesul inimii - Cristian. Nunta, cu mult bun gust, a avut loc la Restaurantul Transilvania din Zalău. Nașă din partea Ralucăi a fost chiar fosta sa colegă, Ana Maria Savu (fostă Dragut). La nuntă au participat mai multe handbaliste de la HC Zalău, printre care Raluca Kelemen, Sabrina Lazea, Alexandra Pricop, Dana Abed Kader, Diana NIchitean sau Cristiana Nica. 

Și galeria fetelor de la HC Zalău a fost prezentă la nuntă, prin liderul de galerie, Cornel, alias Ultras Gicu. Cei din galerie chiar i-au făcut o surpriză mirilor afișând bannerele care nu lipsesc de la niciun meci al fetelor pregătite de profesorul Tadici. 

Buchetul de mireasă a fost prins chiar de către Dana Abed Kader, o altă colegă a Ralucăi de la HC Zalău, spre surprinderea celor prezenți, semn că și Dana trebuie să se căsătorească în curând.

Raluca Irimia (29 ani) s-a despărțit în această vară de HC Zalău după trei ani petrecuți sub Meseș. 

     

Adauga comentariu