În numele ”Domnului” nostru IONEL CIUNT, noi locuitorii de pe Aleea Mesteacănului vrem patru scări modernizate

De mai bine de 20 de ani, un trotuar din Zalău, de pe Aleea Mesteacănului, din cartierul Brădet este în ”moarte clinică”. În urmă cu câțiva ani acel trotuar a fost reabilitat, însă patru trepte au fost uitate. Mai mult, la fel de rău arată și trotuarul dintre blocurile P8 și P9 de pe Aleea Mesteanului din același cartier. 

Cetațenii din zona respectivă susțin că nu se poate circula pe cele patru scări. Și suntem total de acord cu ei. Scările au fost făcute pe vremea lui Nicolae Ceausescu, iar în prezent a rămas doar pietre și beton. Dacă te plimbi cu cărucior de copii ai mari probele să cobări. 

”Locuiesc pe această strada de peste 30 de ani și vreau să vă spun că acest trotuar s-a degradat cu anii. Acum câțiva ani s-a turnat asfalt peste toate trotuarele, însă  cele patru scări care fac legătura cu trotuarul de deasupra și cu cel de jos au fost uitate. Este o lipsă de respect față de noi cei care locuim aici. Acest trotuar este foarte circulat în fiecare zi. Nu putem coborî dacă suntem cu copiii în cărucior”, ne-a declarat un locuitor din zonă. 

Pe la conducerea Primăriei Zalău s-au perindat mai mulți șefi care nu au făcut nimic în acestă privință. Cerem în numele ”Domnului” nostru Ionel Ciunt să se toarne o găleată de asfalt pe acele trepte, pentru a fi și ele în pas cu europenizarea Zalăului. 

Adauga comentariu