NU le pasă! Un trotuar din Zalău nu a fost reabilitat de mai bine de 20 de ani

Mai toți primarii care s-au aflat la conducerea Zalăului au uitat să reabiliteze un trotuar din cartierul Brădet, de pe Aleea Mesteacănului. Chiar dacă în urmă cu câțiva ani, o parte din acel trotuar a intrat în reabilitare, patru trepte au fost lăsate în plata Domnului și arată la fel ca pe vremea lui Ceaușescu, dacă nu chiar mai rău.

Mai mulți cetățeni din zona respectivă ne-au povestit că în urmă cu câțiva ani s-au reabilitat trotuarele din zonă, însă acele scări au fost lăsate intenționat să se degradeze. 

”Eu locuiesc în Brădet de peste 30 de ani și vreau să vă spun că acest trotuar s-a degradat cu anii. Acum câțiva ani s-a turnat asfalt peste toate trotuarele, însă au omis acele scări care face legătura cu trotuarul de deasupra. Este o lipsă de respect față de noi cei care locuim aici. Acest trotuar este foarte circulat în fiecare zi”, ne-a declarat un locuitor din zonă. 

Mai mult, la fel de rău arată și trotuarul dintre blocurile P8 și P9 de pe Aleea Mesteanului din același cartier. Se vede din fotografie ce a mai rămas din trotuarul făcut de Ceașescu, doar cățiva centimetri de beton. 

Suntem curioși cât va mai rezista lucrarea făcută de Nicolae Ceașescu...

În rest numai de bine și La mulți ani!!!

Adauga comentariu