Nu a fost să fie DIRECTOR. Septimiu Țurcaș va fi numit azi administratorul public al Asociației Regionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș-Tisa

Fostul primar din Șimlei Silvaniei, Septimiu Țurcaș va fi numit azi, administratorul public al Asociației Regionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș-Tisa, într-o ședință a Adunării Generale a Acționarilor. Postul e unul nou înființat după cum ne-a declarat directorul executiv al asociației, Vasile Dărăban. 

”În curusl zilei de azi, în cadrul AGA se va supune aprobării înființării postului și a angajării domnului Țurcaș. În Consiliul Director s-a discutat înființarea unui nou post”, a precizat Vasile Dăraban

Gurile rele spun că lui Țurcaș i s-ar fi pregătit chiar funcția de director al Asociației Regionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș-Tisa, însă până la urmă trebuie să se mulțumească cu funcția de administrator public, post nou inființat. 

”Au existat zvonuri că domnul Țurcaș a veni în locul meu în cadrul Aociației și chiar m-au sunat mai mulți primari din teriotiru să mă întrebe de ce mi-am demisia. Nu s-a pus problema schimbării mele. Doar Consiliul Director poate veni cu o asemenea schimbare, iar în ședința de săptămâna trecută (n.r. luni, 7 februarie 2021) a Consiliului Director nu s-a discutat pe tema aceasta”, a mai spus Vasile Dărăban, directorul executiv al asociației.

 

 

 

Adauga comentariu