Lia Stanca ar putea merge in Costa Rica pentru a clarifica cu Elena Udrea situatia de la Baile Boghis

Elena Udrea a fost condamnata ieri, definitiv, la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Gala Bute". Fostul lider al PDL se afla insa in Costa Rica, acolo unde a si fost vizitata in luna aprilie de catre partenera sa de afaceri din Salaj - Lia Stanca.

Cele doua detin impreuna Baile Boghis, statiune care s-a aflat pana de curand sub sechestrul DNA. 

Lia Stanca a declarat in luna mai in EXCLUSIVITATE pentru Ziarul de Salaj ca va mai merge in Costa Rica pentru a se intalni cu Elena Udrea, dar si ca vorbeste zilnic cu fostul ministru. Contactata astazi, Stanca nu a vrut sa faca declaratii pe marginea celor intamplate ieri in dosarul "Gala Bute", fiind insa vizibil afectat. 

"Nu am ce sa va spun sau ce sa declar. Ieri a fost o zi cu soare, cu nori, nu vreau sa vorbesc", a spus Lia Stanca, partenera de afaceri a Elenei Udrea. 

Surse aproipiate familiei Stanca sustin insa ca zilele acestea Lia va merge in Costa Rica pentru a discuta cu Elena Udrea despre viitorul statiunii. 

Elena Udrea detine in continuare 50 la suta din actiunile de la Baile Boghis, insa situatia actiunilor este incerta. Ieri, inainte de aflarea sentintei, Elena Udrea a renuntat la actiunile pe care le avea si in cadrul firmei Tim Rail Cargo.

Adauga comentariu