Nebunie pe drumurile bistrițene: platformele și remorcările viitorului sunt prezente la Sîngeorz-Băi și au numere de Sălaj! (FOTO-VIDEO)

Siguranța rutieră a devenit un subiect tabu pentru colecționarii de autovehicule vechi, acele „coji” transportate de ici-colo, în special în zona orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, localitate recunoscută pentru apetitul către artă contemporană.

Conform grupului de facebook Info Trafic Bistrița-Năsăud, în zona orașului de pe Valea Someșului a început o „invazie” a unor forme futuriste de remorcare, niște „platforme” improvizate mai mult sau mai puțin artistic, care transportă diferite epave, cel mai probabil destinate depozitelor de fier vechi.

Imaginile suprinse în trafic de câțiva șoferi, postate ulterior pe grupul menționat, scot în evidență anumite pericole legate de siguranța rutieră. Mai multe remorci au fost surprinse trasportând mașini accidentate sau scoase din uz (sperăm), sau doar caroserii, toate cele trei exemple arătate de membrii grupului având numere de înmatriculare de Sălaj.

Dincolo de ironie și sarcasm, circulația în această zonă a județului este una parcă uitată de Dumnezeu și autorități, în special de cele „specializate” în trafic și siguranța acestuia. Conform comentariilor postate în dreptul fotografiilor și a materialelor filmate, polițiștii din Sîngeorz-Băi preferă locurile fixe, centrale, din zona intersecției drumului principal cu cel de intrare în stațiune, acolo unde văd orice numai aceste sicrie pe roți nu.

Adauga comentariu