Motivele pentru care semnalul de la Orange este slab în Spitalul Județean sau prin împrejurimile acestuia

De câteva zile zălăuanii care locuiesc lângă Spitalul Județean de Urgență Zalău se plâng că semnalul de la Orange este foarte slab sau aproape lipsește. Aceeași problema a fost semnalată și de cadre medicale, pacienți dar și aparținătorii care au încercat să folosească telefonul mobil în spital sau prin împrejurimile acestuia. 

Ziarul de Sălaj vine în ajutorul zălăuanilor și explică de ce în acea parte a Zalăului, semnalul de la Orange este foarte slab. 

Consiliul Județean Sălaj a dat jos antena Orange de pe acoperișul spitalului în urmă cu câteva zile. Și aici există un motiv bine întemeiat. Contractul dintre CJ Sălaj și Orange a expirat în anul 2018, iar de atunci nu a mai fost reînoit. Un alt motiv este că instituția condusă de Dinu Iancu Sălăjanu și Spitalul Județean are în acest moment un proiecte de construire a unui heliport pe Spitalul Județean. 

De cealaltă parte, compania de telefonie mobila spune pentru Ziarul de Sălaj că, cunoaște problema de la Zalău și că se fac eforturi pentru a se găsi alternative, la nivel de infrastructură de comunicații, pentru a restabili calitatea semnalului. 

"Cunoaștem situația din Zalău, care este cauzată de îndepărtarea unei antene din zonă. În acest moment facem eforturi pentru a găsi alternative, la nivel de infrastructură de comunicații, pentru a restabili calitatea semnalului în cartierele afectate. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create clienților Orange", se arată într-un răspuns trimis pe adresa redacției, în urma unei solicitări. 

Adauga comentariu