Moarte fulgerătoare la ISU Sălaj. Colonelul în rezervă Gheorghe Ştirb s-a stins la 62 de ani

Doliu la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Porolissum” al judeţului Sălaj. Colonelul în rezervă, Gheorghe Ştirb s-a stins din viață la 62 de ani. Vestea cumplită a fost dată de ISU Sălaj în cursul acestei zile. 

”Colectivul de cadre din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj îşi exprimă regretul pentru fulgerătoarea dispariţie, a celui care a fost colegul nostru col (r) Ştirb Gheorghe, şi transmite un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndoliate. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, a transmis ISU Sălaj

Gheorghe Știrb a avut o carieră profesională de peste 30 de ani la Grupul de Pompieri Cluj-Napoca, Grupul de Pompieri Sălaj şi apoi la ISU Sălaj. Știrb s-a născut în localitate Buciumi în anul 1957.  După ce a obsolvit școala de ofițeri de la MAI, a fost repartizat la Grupul de Pompieri Cluj-Napoca (1979). În 1981 s-a transferat în Sălaj la Grupul de Pompieri, după care din 1988 și până în 2003 a activat la ISU Sălaj. În 2010 a fost trecut în rezervă. Ultima funcție pe care a ocupat-o la ISU Sălaj a fost şef serviciu la Serviciul prevenirea incendiilor.

Colonelul în rezervă a murit vineri, într-o clinică din Cluj-Napoca. 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu