MINUNILE se înfăptuiesc cu OAMENI. Natalia va pleca la Roma pentru tratament și intervenție chirugicală

Pe zi ce trece încep să apară tot mai multe vești bune pentru Natalia, fetița jandarmului sălăjean diagnosticată cu neurofibromatoză tip 1. A primit o nouă șansă la viața tocmai din Italia, de la un spital din Roma. 

Familia a primit zilele acestea vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură. Natalia se poate trata la un spital din Roma, specializat pe boli rare printr-o intervenție chirurgicală. 

”Trăim o altă viața de când Natalia a fost diagnosticată cu această boală. Este dureros simți că nu mai poți trai. După o durere foarte mare am primit o veste foarte bună. Natalia se poate trata la o clinică din Roma, Italia. Spitalul este specializat pe boli rare și am înțeles că au fost tratați copii cu această boală și s-au vindecat”, spune Iulia Huzoni, mama Nataliei. 

Împreună o putem SALVA pe Natalia Maria

Familia Nataliei este cu credință în Dumnezeu și crede că minunile se înfăptuiesc în Sălaj. Oameni buni, oameni cu suflet mare haideți acum în prag de Sărbători Pascale să facem astfel încât micuța Natalia Maria, de doar 4 ani anișori să primească o nouă șansă la viață. Pentru Natalia Maria, pentru copilăria ei, dar și pentru speranța la viață, vă rog să ajutați această familie cu cât considerați de cuviință. 

RO40RZBR0000060014702157 

Titular cont Huzoni Viorel, tatăl Nataliei

 

Adauga comentariu