Minor depistat la volanul unui autoturism într-un sat din Sălaj

În cursul zilei de miercuri, 21 iulie 2021, polițiștii sălăjeni au întocmit 3 dosare penale la regimul rutier. Un minor a fost depistat la volanul unui autoturism, un sofer a fost prins fără permis corespenzător, iar altul a fost depistat că nu avea încheiată poliță de asigurare, iar autorizația de circulație provizorie era expirată din 3 septembrie 2020.

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 21 iulie a.c., ora 14:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat în trafic, pe strada Morii, din localitatea Almașu, un autoturism, condus de un un minor, din comuna Almașu, care nu posedă  permis de conducere.

Tot ieri, 21 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au oprit în trafic, în localitatea Aluniș, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 45 de ani, din Supuru de Sus, județul Satu Mare.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permis de conducere necorespunzător categoriei din care fac parte cele două vehicule identificate în trafic.

Astfel, conducătorul auto poseda permis de conducere pentru categoriile AM și B, iar pentru a conduce ansamblul de vehicule respectiv, acesta ar fi trebuit să dețină permis de conducere și pentru categoria E.

De asemenea, ieri, la ora 21:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic, pe Drumul Comunal 77, în localitatea Horoatu Crasnei, un autoturism, condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Horoatu Crasnei.

Polițiștii au constatat faptul că autoturismul, care avea numere de înmatriculare provizorii, nu avea încheiată poliță de asigurare, iar autorizația de circulație provizorie era expirată din 3 septembrie 2020.

Totodată, s-a stabilit faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere.

În toate cazurile, s-au întocmit dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unităților de parchet competente.

foto - jienii.ro

Adauga comentariu