Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: ”Am promis, ne ținem de cuvânt”. Lucrări ample de reabilitare a circa 25 de kilometri din DN 1G, între Tihău - Hida

În aceasă perioadă au început lucrările de rabilitare la aproape 25 de kilometri din Drumul Național 1G între localitățile Tihău și Hidă, potrivit unei informări a ministrului Tansporturilor, Lucian Bode. 

Acesta spune că la începutul lunii decembrie, sălăjenii din acea zonă vor avea un dum nou-nouț. 


„Încă de la începutul mandatului meu de ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor am afirmat că 2020 este anul investițiilor în infrastructura de transport, al dezvoltării și modernizării rețelei de drumuri din România. Și nu mă refer doar la infrastructura mare de transport, cum ar fi autostrăzile sau drumurile expres, ci și la rețeaua de drumuri naționale care asigură conectivitatea între județe sau regiuni.
Dacă celelalte guvernări au uitat de importanța reabilitării drumurilor naționale din județul Sălaj, vă asigur că noi, cei din Guvernul Ludovic Orban, nu am uitat! Astfel, în această perioadă, se execută lucrări ample de reabilitare a circa 25 de kilometri din DN 1G, între localitățile Tihău - Hida, lucrări pe care estimăm să le finalizăm la începutul lunii decembrie. Știm că infrastructura județului Sălaj are nevoie de investiții, motiv pentru care vă asigur că astfel de lucrări vor fi făcute constant pentru a se asigura viabilitatea rețelei județene de drumuri naționale.
Guvernul Ludovic Orban a dovedit, în cel aproape un an de la învestitură, că are capacitatea și vrea să facă performanță, că poate și dorește să dezvolte România. Pentru Guvernul liberal, investițiile publice, în special cele în infrastructura de transport, reprezintă o prioritate, un deziderat demonstrat deja prin ritmul accelerat de implementare a proiectelor de investiții în infrastructură”, a spus ministrul Bode. 

Adauga comentariu