Ministrul Cuc a ajuns și la gara din Jibou: Acolo unde alții au ținut proiectele de infrastructură pe loc, Guvernarea PSD deblochează, lansează și finalizează proiecte de infrastructură!?

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, directorul general al CNAIR Narcis Neaga și Chris Terheș candidat pe lista PSD la europarlamentare au fost sâmbătă în vizită la Jibou. Cei trei i-au asigurat pe jibouani de demararea lucrărilor de modernizare a gării din oraș, din fonduri guvernamentale. De asemenea, garniturile de vagoane vechi care stau garate de zeci de ani în gara Jibou vor fi casate. În cadrul vizitei, s-au luat în discuție alte două obiective solicitate ministerului, respectiv modernizarea străzii 22 Decembrie și tronsonul 2 a șoselei ocolitoare a orașului Jibou.

"În calitate de Ministru al Transporturilor mi-am propus să deblochez proiecte și să urgentez procedurile birocratice. Acolo unde alții au ținut proiectele de infrastructură pe loc, Guvernarea PSD deblochează, lansează și finalizează proiecte de infrastructură. Guvernarea PSD alocă fonduri pentru aceste proiecte și demonstrează că infrastructura nu are culoare politică", a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a afectuat sâmbătă o vizită de lucru în judeţul Sălaj, alături de directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga. În cadrul vizitei, oficialii au avut o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţilor publice din localităţi vizate de proiecte de infrastructură rutieră, au susţinut o conferinţă de presă şi au vizitat gara Jibou, alături de prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian.

Adauga comentariu