Micuța Sofia a primit șansa la o viață aproape normală. “ Vă sunt profund recunoscător, iar gestul vostru a fost cea mai frumoasă bucurie pentru Sofia”

Datorită unor oameni cu suflet mare, viata Sofiei, fetița cu probleme medicale din Jibou, se va schimba profund de azi inainte. 

Sofia de doar 4 anișori suferă de o boală incurabilă și i se administrează zilnic insulină prin injecții. Avea nevoie de un aparat medical care să-i administreze doza zilnică. Zilele trecute, pompa pentru insulină a ajuns la Sofia, datorită unor oameni care s-au implicat, care au crezut în Sofia și care au decis că și ea merită o viață aproape normală. 

"Vreau sa mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care au fost alaturi de noi si de Sofia. Cu donatiile dumneavoastra am cumparat pompa cu senzor iar Sofia va avea asigurat tratamentul pentru o perioada lungă de timp. Va sunt profund recunoscator iar gestul vostru a fost cea mai frumoasa bucurie pentru Sofia. Iti multumesc Cristi Birjac,Laura Lau,  Puscas Tudor  pentru implicare. Mi-as dori si eu sa ajut la fel cum am fost ajutat...asa ca daca cunoasteti un copil sau o familie intr-o situatie delicata va rog sa ii scrieti lui Tudor in privat si se va ocupa. Va multumesc nespus!", a spus tatăl Sofiei. 

Adauga comentariu