Mesajul ministrului Bode cu ocazia Zilei Internaționale a Pompierilor

În fiecare an la data de 4 mai, comunitatea internațională celebrează Ziua internaţională a pompierilor, un bun prilej de a le recunoaștem meritele și sacrificiile salvatorilor.

În acest context, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a transmis un mesaj pompierilor. Bode susține că această zi este un prilej pentru noi să recunoaștem și să onorăm sacrificiile făcute de salvatori.

”Fie că sunteți pompieri de carieră sau voluntari, fie că intrați în foc sau acordați ajutor medical în situații de urgență, în fiecare dintre voi regăsesc curaj și devotament. Toți cei care purtați această haină nobilă nu v-ați ales o meserie, ci v-ați urmat vocația. Vreau sa vă asigur și pe această cale de respectul meu pentru tot ceea ce faceți, în fiecare moment, pentru semenii noștri. Gândul meu se îndreaptă spre fiecare și vă mulțumesc din tot sufletul pentru efortul supraomenesc pe care îl depuneți zi de zi, mai ales într-o perioadă atât de dificilă ca cea pe care o traversăm. Ziua Internațională a Pompierilor este un prilej pentru noi să recunoaștem și să onorăm sacrificiile făcute de pompieri pentru siguranța comunității și a mediului în care trăim. La mulți ani, dragi salvatori”, a transmis Lucian Bode.

Adauga comentariu