Mesajul directorului Colegiului Național ”Silvania” Zalău în plină pandemie de CORONAVIRUS

Florin Morar, directorului Colegiului Național ”Silvania” Zalău a transmis un mesaj către elevii unității de învățământ, precum și parinților acestora în care spune că sănătatea și siguranța reprezintă o prioritate pentru conducerea colegiului. Directorul a mai transmis că, chiar dacă se dorește revenirea în bănci, în acest moment este oportună continuarea  procesului didactic în sistem online.

”Dragi elevi, stimați părinți,
În contextul epidemiologic actual, sănătatea și siguranța tuturor celor implicați în actul educațional, elevi, personal didactic, părinți, reprezintă o prioritate pentru conducerea unității de învățământ. De aceea, chiar dacă ne dorim cu toții reluarea activității în spațiul școlii, considerăm că, în acest moment, este oportună continuarea  procesului didactic în sistem on-line (scenariul ROȘU), cel puțin pentru perioada 19 - 23 octombrie 2020.
Vă asigurăm că preocuparea noastră vizează promovarea unui proces didactic de calitate, care să le asigure o bună pregătire  elevilor, dar, în egală măsură,  este foarte importantă sănătatea și siguranța tuturor.
 Vă îndemnăm la solidaritate și  responsabilitate pentru a putea face față acestei provocări. Cu respect,  Director CNS, prof. Florin Morar”, este mesajul direcorului Florin Morar. 

Adauga comentariu