Mesaje sfâșietoare după moartea motociclistului Vasile Maxim: ”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens”

Un tânăr de 29 de ani din Zalău și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Vasile Maxim a murit ieri, într-un accident rutier în județul Maramureș, pe drumul Baia Sprie - Cavnic, în dreptul localității Șurdești, scriu colegii de la vasiledale.ro. 

Vasile Maxim se afla în concediu, în Maramureș unde a fost să viziteze Lacul Albastru. Acesta cicrula pe motocicletă pe drumul Baia Sprie - Cavnic, iar în dreptul localității Șurdești a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de un sighetean de 30 de ani, care la rândul lui a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o Ambulanță. În urma impactului foarte puternic, Vasile Maxim a fost rănit foarte grav și a fost transportat la spital, unde a decedat la scurt timp. 

Vestea morții lui Vasile Maxima a adus multă durere în sufletul familiei și al prietenilor, care au lasăt mesaje sfâșietoare pe pagina de Facebook. 

”Sunt intr-o stare de șoc, încă nu pot să cred că viața e așa de nedreaptă și ca te-a luat dintre noi, prietenul meu bun, omul lângă care am crescut și cu care am copilărit .Odihnește-te in pace suflet bun”

”Se pare că în cer era nevoie de un skatebordăr și a plecat Traian...Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace ... Ai fost un prieten cum rar am mai văzut. Condoleanțe familiei...”

”Nu imi vine să cred, ai plecat ... Te-ai stins plecând prea devreme dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre, prieten drag . Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Ingerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu”

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleante, Dumnezeu să-l odihneasca în pace”

Vasile Maxim va fi înmormânta în Someș Odorhei, cel mai probabil miercuri. 

Sursa - vasiledale.ro

foto - vasiledale.ro

Adauga comentariu