Mesaj sfâșietor al TSD ZALĂU, după moarte lui Dan Chiș

Dan Chiș, fostul șef de cabinet al fostului prefect Florian Florin a trecut la cele veșnice, după trei luni de la cumplitul accident în care a fost implicat în satul Sâg. 
După moartea lui Dan, foștii colegi de partid au transmis un mesaj emoționant în care si-au exprimat regretul față de plecare mult prea devreme la stele al celui care a fost un bun coleg, dar mai ales un bun om. 

"De astăzi, suntem mai singuri, mai triști, mai săraci. Cuvintele sunt de prisos pentru că nimic nu poate înlocui măcar simpla prezență, nimic nu poate înlocui un zâmbet sau o vorbă, cum nimic nu-i poate înlocui dezinvoltura și optimismul. Am sperat cu toții până în ultima clipă într-o minune. Dumnezeu l-a ales să fie o stea care să strălucească sus, în Univers. Rămâne un gol imens aici, pe Pământ. Mai ales în familia lui. Drum lin printre stele, Dane! Ne va fi dor de tine și vom păstra vii în sufletul nostru amintirile multe, multe care ne-au rămas!  Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și tânăr! Sincere condoleanțe familiei! Suntem alături de voi", a transmis Raluca Mureșan, președinte TSD Zalău. 

Adauga comentariu