Mențiune pentru un elev al Liceului Ortodox ,,Sf. Nicolae" Zalău la Olimpiada Națională de Religie pentru Seminariile și Liceele Teologice Ortodoxe de la Caransebeș

În perioada 8-12 mai 2019 la Caransebeș s-a desfășurat Olimpiada Națională de Religie pentru Seminariile și Liceele Teologice Ortodoxe. Din cadrul Liceului Ortodox ,,Sfântul Nicolae" din Zalău au participat elevii Josan Raluca Maria din clasa a IX-a la disciplina Studiul Vechiului Testament, îndrumător Diac. prof. Torcoş Ionică; Butaş Casian George elev în clasa a X-a la disciplina Studiul Noului Testament, îndrumător Pr. profesor Brisc Petru; Costina Mihai elev în clasa a XI-a la disciplina Istoria Bisericii Ortodoxe Române, îndrumător Pr. profesor Urs Andrei Ştefan și Man Adrian elev în clasa a XII-a la disciplina Dogmatică, îndrumător Pr. prof. Brisc Petru.

Elevul Man Adrian din clasa a XII-a a obținut mențiune la disciplina Dogmatică cu nota 9,30. Lotul elevilor participanți la Etapa Națională a fost însoțit de Preot Brisc Petru. Din Comisia de Evaluare a făcut parte și Pr. Prof. Ciurbe Călin-Radu, directorul Liceului Ortodox ,,Sf. Nicolae" din Zalău.

Adauga comentariu