Mașina unei brigăzi de arbitrii din Cluj, vandalizată la Zalău după meciul de fotbal Atletic - Luceafărul Oradea ?!

La Zalău s-au disputat sâmbătă jocurile de fotbal dintre Atletic Zalău și Luceafărul Oradea la grupele de juniori A și B. Meciurile au fost arbitrate de o brigadă din Cluj-Napoca, formată din Narcis Bodocan, Iosif Nasc, Torok Gyurko și Raoul Chirilă. În timpul celor două dispute la adresa arbitrilor au avut loc proteste vehemente din partea oficialilor de la Atletic Zalău. Cireașa de pe tort a fost eliminarea directorului executiv de la Atletic Zalău, Călin Pușcaș, de pe banca tehnică. 

La ultimul fluier al arbitrilor, tabela de marcaj arăta victorie clară în ambele dispute pentru Luceafărul Oradea. Arbitrii din Cluj susțin că mașina lor a fost vandalizată la Zalău - cauciucurile fiind ușor tăiate și înțepate. Abia când au ajuns în Cluj-Napoca, arbitrii și-au dat seama că au cauciucurile tăiate. 

”Cauciucurile de la maşina arbitrilor au fost înţepate, iar când au ajuns la destinaţie, acestea erau deja pe jante. Ei au pornit din Zalău fără să ştie. Au fost două cauciuri înţepate, iar dacă era doar unul, atunci era greu să credem că cei de la Zalău au făcut-o. Însă, au fost şi alte probleme la acest jocuri, iar toate puse cap la cap duc la cele întâmplate cu maşina arbitrilor. Din ce mi-au spus arbitrii mei, au primit cuvinte grele din partea gazdelor, care nu îşi au locul în sport, iar la final cei de la CS Atletic au refuzat în primă fază să plătească baremul de arbitraj. Mi-a fost comunicat de către arbitri că la primul meci l-au evacuat de pe bancă pe directorul executiv de la Atletic, care nu avea nicio calitate să stea acolo. El însă a revenit la al doilea joc şi a continuat cu injurii la adresa arbitrilor.  Nu îmi face cinste aceste lucruri, mai ales că eu sunt sălăjean de origine”, a declarat Mircea Ciglenean, preşedintele CJA Cluj pentru Sportul Sălăjean. 

 

Adauga comentariu