Mărturii cutremurătoare de la accidentul în care un polițist zălăuan a murit

Un polițist de la Poliția Municipiul Zalău, Biroul Ordine Publică, a murit în această dupa-amiază, intr-un grav accident cu Polițistul de 29 de ani s-a răsturnat cu un buggy, în zona Stână. 

Potrivit informațiilor Ziarul de Sălaj, polițistul se deplasa printr-o pădure de la întrarea în Stână, iar la un moment dat a intrat într-un șanț și s-a răsturnat.  Acesta se mai afla cu un băiețel de 6 ani care în acest moment este bine. 

"Polițistul se deplasa cu un buggy pe la marginea padurii din Stână, iar la un moment dat a intrat într-un șanț și s-a răsturnat. După câte se pare impactul i-a fost fatal. Alături de el se afla și un minor de 6 ani care este bine acum. Amandoi aveau centurile puse", susțin sursele Ziarul de Sălaj. 

Polițistul avea 29 de ani și de curând și-a achizionat o casă în Ortelec. 

"Evenimentul produs în această după-amiază,  la ora 17:15, este cu atât mai dureros pentru noi , polițiștii din Sălaj,  cu cât cel care și-a pierdut viața a fost colegul nostru.  

Polițistul își desfășura activitatea la Poliția Municipiului Zalău, a fost un om extraordinar,  iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa. 

La ora menționată,  polițistul,  aflat în timpul liber, se deplasa cu atv-ul pe o pășune, din localitatea Stâna, iar la un moment dat s-a răsturnat cu acesta și a decedat la scurt timp de la producerea evenimentului. 

Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită", a transmis IPJ Sălaj. 


Adauga comentariu