MĂRTURII CUTREMURĂTOARE. Cum terorizează romii comuna Sărmășag. Scandal monstru cu TOPOARE, BÂTE DE BASBALL, CUȚITE ȘI STINGĂTOARE

De mai bine de două luni, romii din satele învecinate terorizează aproape în fiecare noapte linistea comunei Sărmășag. Ultimul mare scandal s-a petrecut sâmbătă noapte, la peco-ul din localitate. Potrivit unui martor, sâmbătă noaptea, 20 de romi au dat buzna pe agenții de pază, în cafeneaua din peco. Aceștia erau înarmați cu topoare, cuțite, bâte de baseball și schiar stingătoare. Martorul susține că incidentul de sâmbătă seara a fost o răzbunare după un alt măcel petrecut cu câteva zile în urmă. De asemenea, martorul a mai povestit că agenții de pază tin piept cu greu romilor, iar Poliția Locală din Sărmășag nu face față, iar postul de Poliție este condus de un bărbat în vârstă venit din Zalău. 

”Frecventez cu prietenii mei în timpul liber acel peco din Sărmășag, AdyMol fiind peco și cafeneau deținută de domnul Adi Sturz. De două luni de zile se țin lanț tot felul scandaluri între firma de pază din Zalau și romii din satele vecine, mai precis Derșida.Vreau sa mentionez caă de două luni sunt niste bodyguarzi acolo la peco seară de seară care pur și simplu ar merita niște laude și să îi observe lumea. Pur și simplu de două luni aproximativ acești băieți se luptă weekeend de weeknd cu romii, drept exemplu va dau seara trecută, adică sâmbătă (n.r. - sâmbătă 22 februarie 2020). Au venit aproximativ 20 de romi peste agenții de pază în cafenea având la ei topoare, cuțite, bâte de baseball și chiar stingătoare. Din fericire, agenții de paza au făcut față tuturor și nu pentru prima dată, iar din câte am înțeles ce s-a petrecut sâmbătă seara, a vrut să fie o răzbunare din partea romilor, deoarece în urmă cu o lună a mai fost un alt macel acolo. Polițiștii locali sunt fantomale satului și sunt pe aceeași mână cu romii”, susține un bărbat care a fost prezent la evenimentului de sâmbătă seara. 

Ce spune Poliția despre scandalul de sâmbătă spre duminică

În noaptea de 22 spre 23 februarie 2020, la ora 0.23, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Sărmășag au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către angajata unui local, din comuna Sărmășag, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în local și l-au lovit cu o bâtă pe agentul de pază. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru identificarea autorului/autorilor.Î

Adauga comentariu