Mărturia cutremurătoare a șimleuanului Bob Virgil Marius, vindecat de CORONAVIRUS: “Am văzut moartea cu ochii. Nu doresc la nimeni prin ce am trecut eu”

Fostul candidatu la Primăria Șimleu Silvaniei, Virgil Bob, a fost confirmat cu coronavirus la mijlocul lunii septembrie și internat în spitalul de Boli Infecțioase din Zalău. După aproape trei săptămâni de chin și trudă, Bob a ajuns acasă în sânul familiei, însă zilele din spital l-au marcat pe viață. 

Bob ne-a mărturisit în exclusivitate chinurile prin care a trecut în spital și spune că nu dorește la nimeni o asemenea situație. Șimleuanul spune că nu a închis un ochi timp de 10 zile, vânzându-și moartea foarte aproape. 

"Sâmbătă, 12 septembrie 2020 am simțit ceva dureri la rinichi, iar luni mi s-a făcut testul și a fost pozitiv. Am fost internat în spital până acum patru zile. A fost o perioada foarte grea, un chin greu de descris în cuvinte. 10 zile nu am închis un ochi, mi-am văzut moartea. A fost foarte greu, nu doresc la nimeni la să treacă prin ce am trecut eu. Nu-mi vine să cred că încă mai sunt oameni care se mai întreabă dacă există sau nu acest virus. Eu pot să zic doar un singur lucru: aveți grijă de voi și protejați-vă", ne-a mărturisit Bob Virgil.

Potrivit Prefecturii Sălaj, în 05.10.2020, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj, se prezintă astfel:

■ 806 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
■ 538 pacienți declarați vindecați de la începutul pandemiei;
■ 234 cazuri pozitive în prezent, din care, 152 persoane spitalizate, iar 82 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze (monitorizate de medicul de familie);
■ 641 persoane aflate în carantină la domiciliu;
■ 34 persoane decedate, inregistrate de la începutul pandemiei ( patru persoane doar în ultimele patru zile) 

Adauga comentariu