Marius Pașca, încă doi ani pe banca echipei SCM Zalău

Antrenorul Marius Pașca a semnat pe doi ani de zile cu echipa SCM Zalău. Noul contract a intrat în vigoare din 1 iulie, iar fostul antrenor al Dumbravei Gâlgău va fi responsabil de rezultatele echipei. Pașca are ca obiectiv formarea unei echipe competitive, pentru a putea ataca în scurt timp o promovare. 

”Este adevărat ca am semnat pe doi ani de zile cu SCM Zalău. Noul contract a intrat în vigoare din 1 iulie, iar eu voi fi responsabil de rezultatele echipei. Am adus mulți jucători la echipă și este normal ca eu să fiu responsabil”, ne-a declarat Marius Pașca. 

Vă reamintim că SCM Zalău a început marți pregătirea pentru viitorul sezon fotbalistic din Liga a 3-a. La primul antrenament au fost prezenți 22 jucători, 6 dintrei aceștia fiind tineri din Sălaj. Printre fotbaliști s-au aflat și două nume grele care au activat pe prima scenă a fotbalului românesc. Este vorba de Mihai Onicaș, fost jucător la Steaua si Mihai Petra, fost fotbalist la Ceahlăul Piatra Neamt.

Cei 22 de jucători prezenti au fost impărțiți în mai multe grupe pentru a respecta măsurile COVID-19, unii au alergat, iar alții au avut mingea. 

Adauga comentariu