Marius Blaj ( PMP Sălaj ), atac dur la actuala clasă de consilieri locali: ”Știu că sunt consilieri locali, la municipiu sau în comune, pentru care activitatea de consilier înseamnă exclusiv ridicarea mâinii la ședinte. Nu au habar ce votează”

Marius Blaj, seful ARR Sălaj și secretarul general al PMP filiala Sălaj a avut o recție dură la adresa actualei clase de consilieri atât la orașe cât și la comune. Zălăuanul de 45 de ani susține că, în prezent, în Sălaj sunt consilieri care pentru ei, această activitate este de a ridica doar mână, fără să cunoască ce se întâmplă sau ce votează. 

”Știu că sunt consilieri locali, la municipiu sau în comune, pentru care activitatea de consilier înseamnă exclusiv ridicarea mâinii la ședințe. Nu au habar ce votează, nu au habar ce se întâmplă în comunitate, ei sunt acolo pentru un venit în plus. Nu am fost niciodată de acord cu această categorie de consilieri și cu acest tip de „politică”, să îi spunem asa. Nu pot să fiu asa, să votez ceva fără să stiu despre ce e vorba. Și nu sunt de acord cu ridicarea mâinii pentru că așa face majoritatea. Nu am nicio problemă să fiu singurul care este împotrivă, să fiu considerat „oaia neagră” a grupului”, a spus Marius Blaj. 

Marius Blaj este candidat din parte PMP Sălaj, atât la Consiliul Local Zalău, cât și la Consiliul Județean Sălaj. A intrat în PMP în ianuarie 2014, iar la scurt timp, datorită implicării în acțiunile partidului, a fost ales președinte al organizației Zalău, iar din 2015 este secretarul general al PMP Sălaj. Marius Blaj este o constantă în partid. A prins mai multi președinti de organizație judeteana, însa el am ramas constant pe acest loc. PMP este singurul partid din care a facut vreodata parte și a fost alături de colegi și la bine, si la greu. 

Adauga comentariu