Marele câștig al românilor după REFERENDUM. S-a renunțat la votul comandat de SUS

La două zile după referendum am auzit tot felul de bazaconii la adresa poporului român, pe toate televiziunile poporul român a fost ”mitraliat”. ”Pumni în ficat” au luat românii care nu s-au sinchisit să meargă la vot, să voteze ceva ce la ora actuală este scris negru pe alb, în Codul Civil, la articolul 259. Cine nu mă crede poate să se documenteze mai exact. 

Am auzit tot felul de comentarii despre homosexuali și lesbiene, ba că după referendum vor fura copiii, ba că homosexualii vor viola copii. BĂ oameni buni treziți-vă la realitate. Trăim în democrație de aproape 30 de ani și din punctul meu de vedere fiecare român decide el singur cum vrea să trăiască și în ce familie dorește el. Credeți că este normal ca un romăn să se căsătorească de 5 ori, după care să  vorbească de familia tradițională? În culpă este marele om politic Călin Popescu Tăriceanu, care până acum a schimbat cinci neveste...Asta da familie tradițională. 

Deputatul Cătălin ”Mitralieră” Rădălescu, cel care amenința poporul român cu mitraliera s-a supărat foarte tare pe români pentru că nu au ieșit să voteze la referendum. Acest așa zis politician a uitat că același popor român l-a făcut parlamentar. Acest om politic cu zero activitate în folosul poporul român spunea ieri, că persoanele care nu sunt heterosexuali au o orientare sexuală bolnavă. În loc să se ocupe de activitatea sa parlamentară, acest individ aruncă cu smoală în posibilii lui alegători. Și ne mai mirăm că românii nu ies la vot să voteze după cum dictează un condamnat penal.

Și până la urmă de ce trebuia să voteze românii ce era deja stabilit? Oare să facă jocurile politice unui condamnat penal aflat în fruntea țării, care după referendum a fost dat dispărut? De ce nu a ieșit să explice rezultatul eșecului de la referendum? Știe și el cu siguranță că i se apropie încet dar sigur sfârșitul de om politic, care totuși nu a făcut nimic pentru țară. 

Din punctul meu de vedere nu cred că avea rost acest referendum. Să arunci peste 40 de milioane de euro pe un CHESTIONAR NAȚIONAL mi se pare totuși prea mult. Se putea face orice alte lucruri în beneficiul românilor cu această sumă exorbitantă. Nu spun ce, vă las pe voi să gândiți...

De câștigat după referendum nu a cred că câștigat nimeni. Nici Biserica Ortodoxă Română  - B.O.R. - nici politicul, ba mai mult cred că românii și-au dat seamă că BOR face jocurile politice actualei coaliții de guvernare și nu numai. 

Rezultatul referendumului cred că mai evidențiază și faptul că românii nu vor mai vota la comanda nimăniu, nici a BOR, nici a unui partid politic. Acesta cred că este marele câștig după referendum, poporul român s-a trezit și va vota după cum îl duce capul.

Momentul zero s-a atins duminică seara. De aici pornește adevărata democrație...

Adauga comentariu