Marcaje noi în apropierea școlilor și în centrul Șimleului

Orașul Șimleu Silvanie începe să prindă culoare cu tânărul primar Cristian Lazăr. 
Mai mereu în teren, lui Lazăr se pare că îi vine ca o mănușa funcția de edil al Șimleului, iar lucrurile încep să se miște și la Șimleu după o pauză de mulți ani. 

Cristian Lazăr a anunțat că în orasul de sub Măgura au fost finalizate o parte din marcajele la trecerile de pietoni din apropierea școlilor și din centeul Șimleului. 

"Marcaje noi în proximitatea școlilor și în centrul Șimleului!

Am finalizat o parte din marcajele la trecerile de pietoni din zonele sensibile ale orașului, în special în cele din proximitatea unităților școlare. Copiiilor trebuie să li se asigure condiții de maximă siguranță atunci când se deplasează de acasă la școală. E important de altfel ca toți pietonii să fie protejați, iar aceste marcaje au rolul lor în dinamica traficului orașului, mai ales că vorbim de zonele dens circulate din centrul orașului.

Nu vom avea o acțiune la nivelul întregii urbe fiindcă la ora asta avem multe lucrări edilitare, de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare și nu putem face același lucru de două ori. Sigur că punctual și având în vedere că începe noul an școlar, am intervenit în zonele prioritare. De asemenea am cerut și Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj să realizeze  marcajele pe DN1 H; sunt la treabă și le mulțumesc pentru asta", a anunțat Cristian Lazăr. 

Adauga comentariu