Managerul unei cofetării din Zalău, atac dur la adresa Guvernului Orban: ”Un guvern jalnic și nesimțit. Nu vă este rușine domnilor guvernanți să vă bateți joc de firmele care plătesc taxe și impozite?”

Managerul Cofetăriei Happy, din centrul Zalăului, a avut o postare pe pagina de Facebook în care a atacat Guvernul Orban pentru faptul că doar promite și face ninic. 

Titel explică că, în ciuda faptului că actual Guvern a primit 80 de miliarde de euro pe timp de pandemie nu a fost în stare să ajute Horeca. Mai mult acesta susține că în două minute s-au epuizat granturile pentru firme, care ar fi trebuit să fie un ajutor pentru Horeca.

”Cum să zici tu ca Guvern când ai luat 80 miliarde de euro pe timp de pandemie pentru a ajuta firmele, că în 2 minute sau epuizat granturile pentru firme, și nu ești în stare să dai 1 miliard din cele 80 să ajuți Horeca. Un guvern jalnic și nesimțit. Nu vă este rușine domnilor guvernanți să vă bateți joc de firmele care plătesc taxe și impozite. Vin alegerile parlamentare și vă spun că, nu are rost să mă duc la vot să aleg toti nemernicii care își bat joc de noi și dau legi care habar nu au cu ce se mănâncă, numai să își dea salarii și pensii cât mai mari. Am vazut zilele astea un baner de la USR PLUS - o țară fără hoție - când nu vom mai avea pensii speciale și ”hoți” în Guvern poate atunci o să putem spune o țară fără hoție. Sunt foarte dezamăgit de actualul Guvern care promite și nu face nimic. Toți sunteți la fel, degeaba vă bațeti cu pumnul în piept că faceți ceva, că nu vă cred. Numai minciuni, minciuni și minciuni”, a tunat managerul cofetăriei.

Potrivit zf.ro, granturile pentru capital de lucru se acordă IMM-urilor din domenii de activitate precum HoReCa, industria alimentară şi alte activităţi asimilate acesteia, servicii din domeniul transporturilor, agenţii de turism, editurilor/librăriilor/ bibliotecilor, industriilor creative, precum şi companiilor din domeniul organizărilor de evenimente a căror activitate a fost afectată de pandemia de COVID-19 sau a căror activitate a fost interzisă ori redusă prin ordonanţe militare pe perioada stării de urgenţă şi/sau pe perioada stării de alertă.

Adauga comentariu