Lucian Bode, președinte PNL Sălaj alături de președintele Klaus Iohannis la Cluj Napoca, în inima Ardealului

Lucian Bode, președinte PNL Sălaj împreună cu membri din partid s-au întâlnit ieri cu președintele Klaus Iohannis la Cluj Napoca. Lucian Bode, președinte PNL Sălaj: Am fost împreună cu colegii mei din PNL Sălaj și din Regiunea de Nord Vest alături de domnul Președintele Klaus Iohannis la Cluj Napoca, în inima Ardealului. Președintele Klaus Iohannis a fost ieri la Cluj unde s-a plimbat prin oraș a discutat cu alegătorii, fără SPP-iști așa cum procedează alți politicieni.

Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca unde a discutat cu primarul Emil Boc probleme administrative și politice, Klaus Iohanis a semnat în Cartea de onoare a municipiului, a participat la întalnirea cu reprezentanții administrației publice locale din regiunea de Nord-Vest precum și la evenimentul de prezentare a cărții EU .RO. 

Colegii noștri din PNL Sălaj au fost alături de președintele Klaus Iohannis la evenimentul de lansare a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, la Cluj-Napoca. Împreună susținem referendumul inițiat de președinte și chemăm românii să vină la vot duminică. DA pentru Referendum! Cu toții suntem conștienți de importanța alegerilor de duminică pentru fiecare român, de aceea este important ca fiecare dintre noi să iasă la vot! Mai este puțin până pe 26 mai, atunci când avem posibilitatea de a duce RomâniaÎnPrimulRând și de a vota pentru stoparea asaltului celor de la PSD asupra justiției! transmite Lucian Bode.

foto: PNL Salaj

Adauga comentariu