Locuitorii din Cartierul Brădet, în continuare fără apă. Au trecut 48 de ore

La mai bine de 48 de ore de când au rămas fără apă la robinet, locuitorii din cartierul Brădet încă nu au apă. Chiar dacă, avaria a fost remediată într-un timp foarte scurt, iar directorul Companiei de Apa Someș, Marcel Zaharia, a dat asigurări că apa va reveni mai repede decât era stabilit, zălăuanii care locuiesc în acea parte a Zalăului încă se spală în lighean. 

Inițial, Conpania de Apă Someș a emis un conunicat explicând că în Brădet va curge apă începând cu ora 12.00 (azi), insa la această ora (12.30), robinetul este gol. 

Nimeni din cadrul instituției nu a venit cu lămuriri mai ample. Și e de înțeles pe undeva ca pe angajații de la "ape" să nu le pese de oameni, că doar azi se alege președintele PNL, iar în Zalău au ajuns mai mulți grei liberali, printre care premierul Cîțu și fostul prim-ministru Orban. 

Noroc cu centrul orașului unde apa a revenit, iar mai marii politicii României se pot spală normal. Cât despre "muritorii" de rând, pot aștepta mult și bine, asemenea promisiunilor din campaniile electorale. 
 

Adauga comentariu