Localitățile județului Sălaj au nevoie de administrații locale competente. USR Sălaj: FĂRĂ incompetență și hoție vom ajunge departe. Ne vedem la vot pe 26 mai!

Zalăul are nevoie de o administraţie locală competentă. România are nevoie de un guvern care să nu mai pună pe primul plan interesele lui Liviu Dragnea și ale acoliților săi. Avem nevoie de o SCHIMBARE! Fă primul pas și votează la alegerile europarlamentare din 26 mai! ”Fără incompetență și hoție vom ajunge departe. Ne vedem la vot pe 26 mai ” este îndemnul pentru sălăjeni transmis de USR Sălaj.

USR Zalău: ”Un sondaj realizat de INSCOP Research arată, ceea ce spunem și noi din 2016. Pe primul loc în topul ingrijorarilor cu privire la situația României se găsește nivelul corupției: 85 % dintre respondenți se declară mult sau foarte mult îngrijorați de acest aspect. Ați cerut fără penali și noi am inițiat și am susținut campania FĂRĂ PENALI IN FUNCȚII PUBLICE! Vă doriți să ne luptăm pentru o ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE? Haideți la vot, doar așa putem schimba în bine soarta orașului nostru și a țării! Fără incompetență și fără hoție vom ajunge departe. Fără incompetență și fără hoție vom avea un Zalău modern și o Românie europeană! Intră pe www.usrplus.ro și află planul Alianța 2020 USR PLUS pentru România”.

USR Șimleu Silvaniei: ”În fiecare zi ai de-a face cu astfel de drumuri în județul nostru! Cu siguranță ești sătul de groaza să te urci la volan, știind că în loc să fii atent la trafic, ai de ocolit gropile de pe șosea; sigur ești sătul și de vizitele frecvente la mecanic din cauza lor. Cu ajutorul fondurilor europene putem asfalta drumurile din Sălaj astfel încât sa nu ne fie teama atunci când ne urcăm la volan. Pentru asta trebuie să înlăturăm Hoții de la putere și să aducem oameni cinstiți si competenți. Intră pe www.usrplus.ro și află planul Alianța 2020 USR PLUS pentru România. La alegerile Europarlamentare din 2014 nici un sfert dintre voi nu ați votat! Știm că ați fost și sunteți dezamăgiți de cum merg lucrurile, dar dacă vrem să schimbăm ceva trebuie să votăm pe 26 mai! Suntem ceea ce alegem și acum avem ocazia, pentru prima dată, să votăm cea mai bună listă de europarlamentari pe care România i-a avut, lista Alianței 2020 USR PLUS. Alianța 2020 USR PLUS va reprezenta cu mândrie Șimleu Silvaniei în Parlamentul European”.

USR Jibou: ”LEGEA spune că e voie cu un afiș electoral(doua pe panouri față-verso). Hai să numărăm împreună câte afișe sunt la Jibou: 12 PSD - 6 PNL - 6 UDMR - 4 Pro-România. Noi cu oamenii, ei cu afișele! Fără hoție ajungem departe! Știm că ați fost și sunteți dezamăgiți de cum merg lucrurile, dar dacă vrem să schimbăm ceva trebuie să votăm pe 26 mai! Suntem ceea ce alegem și acum avem ocazia, pentru prima dată, să votăm cea mai bună listă de europarlamentari pe care România i-a avut. Alianța 2020 USR PLUS va reprezenta cu mândrie Jiboul în Parlamentul European”

”Cehu Silvaniei ar putea fi un oraș mult mai frumos și primitor dacă ar avea o administraţie competentă. De ani de zile, ne confruntăm în orașul nostru cu șomaj, lipsă infrastructură, nepăsare și cu drumuri neîgrijite și pline de gropi. Cu toții ne enervăm când vedem că nu avem pe unde ocoli gropile de pe străzi, dar cu toate acestea nimeni nu face nimic. Indiferența administraţiei locale, vrea să ne facă să credem că e ceva normal... Nu, nu este normal, suntem în secolul XXI, nu este imposibil de întreținut câțiva km de șosea. Trebuie doar să cerem și să nu mai tolerăm o astfel de administrație și guvernare! Haideți la vot, doar așa putem schimba în bine soarta orașului nostru și a țării! Votul nu este doar dreptul nostru este și puterea noastră! Noi mergem Duminica la vot! Tu?” este mesajul USR Cehu Silvaniei.

”Suntem singurii din politica noastră care ne-am bătut cu adevărat cu PSD în ultimii doi ani. Am fost în stradă la OUG13, am fost în stradă pe 10 august, am avut colegi care au stat prin spitale în urma intervenției jandarmilor. Am făcut grevă în Parlament ca să blocăm maltratarea legilor Justiției. Am contestat la Curtea Constituțională fiecare abuz legislativ al PSD-ului. Am strâns un milion de semnături pentru Fără Penali în Funcții Publice și peste 100.000 pentru Oameni noi în politică.

N-am fost parte a farsei politico-interlope din ultimii 30 ani. Suntem oameni noi în politică și am intrat în politică tocmai pentru că vreme de 30 de ani politicienii nu au fost în stare să facă nimic - nu avem nici măcar o singură autostradă care să lege provinciile istorice, nu avem niciun spital regional nou, avem în continuare sute de școli cu WC în curte. Acei câțiva dintre noi care au fost pentru puțină vreme în administrație au fost ca o gură de aer proaspăt, au arătat că România poate fi guvernată și altfel, nu doar prin hoție și prostie.

Știm foarte clar ce vrem să facem pentru România în Parlamentul European. Suntem primii care am prezentat un plan concret pentru România în Europa: legislație europeană anti-corupție, mai mulți bani europeni pentru spitalele și autostrăzile din România, extinderea programului Erasmus pentru liceeni, programe pe bani europeni pentru românii din Diaspora care se întorc acasă și deschid afaceri în România” este mesajul transmis de USR Sălaj.

foto: USR Sălaj/Jibou/Cehu/Șimleu

Adauga comentariu