Liviu Dragnea e vinovat pentru că zălăuanii au prea multe mașini. Ce spune președintele PLUS Sălaj despre autovehiculele românilor

Florin Iordache, președintele PLUS Sălaj și lider al Alianței Electoral USR - PLUS a postat pe facebook un mesaj - fără logică - în care susține că este greșit faptul că în România au fost înmatriculate 1,5 milioane de mașini de când a vent Dragnea și Dăncilă la putere.

Din mesajul liderului USR - PLUS din păcate nu se prea înțelege mare lucru, dar putem concluziona că este greșit faptul că în Zalău sunt multe mașini și că vinovatul principal este desigur... Liviu Dragnea.  

"De cate ori sunteti blocati in trafic, faceti un test si numarati cati oameni sunt in fiecare masina care trece. Mie ultimele numaratori mi-au dat cam 60% doar soferul si 30% sofer + un pasager, in Zalau, dar in Bucuresti disproportia este mai mare. Aproape 1.5 milioane de masini second hand inmatriculate in tara in ultimii doi ani, de cand au venit la putere Dragnea si Viorica, pe aceleasi drumuri. Doar la o medie de 5000, ar insemna peste 7 miliarde de euro trimisi de romani in alte tari, cam jumatate din cat a costat industrializarea lui Ceausescu in anii 70. Greseli dupa greseli, in cascada, care ne vor sufoca ani de zile", susține Florin Iordache. 

Adauga comentariu