Lista "NEAGRĂ" a lui Tadici după turneul de la Zalău. Profesorul a criticat unele jucătoare, dar a avut și cuvinte de laudă la adresa unor handbaliste

Profesorul Gheorghe Tadici a tras concluziile după turneul amical de la Zalău, câștigat de gazde după trei victorii contra Slatinei, Craiovei și Universității Cluj. Gheorghe Tadici a declarat că este mulțumit de evoluția per ansamblu a echipei, dar și că se vede deja că echipa, ca un tot unitar, începe să crească. Tadici a susținut că spiritul de luptă al echipei a crescut. 

Gheorghe Tadici a realizat o listă neagră, cu jucătoare care l-au nemulțumit după acest turneu, dar a ținut să și evidențieze câteva dintre elevele sale.

Printre cele evidențiate se numără portărița Raluca Kelemen, despre care a susținut că a avut evoluții bune și că a ajutat apărarea, dar și că a avut noroc cu fetele din apărare la unele faze. O altă jucătoare de care este mulțumit Tadici după jocurile de la Zalău este Dana Abed Kader, care a avut evoluții bune în partidele de la Cupa Consiliului Județean Sălaj. O jucătoare care l-a surprins în mod plăcut la acest turneu este Andreea Mihart. Tadici susține că Andreea Mihart a reușit să-i cucerească încrederea și să îl mulțumească pentru modul în care joacă. Tadici a fost mulțumit și de evoluția pivotului Teodora Popescu.

Dar, așa cum era și firesc, profesorul a avut și o listă neagră, adică a ținut să critice câteva dintre jucătoare, două chiar în termeni duri. 

Tadici a susținut că nu a fost mulțumit de Alexandra Severin, deși a avut câteva plusuri în joc. Profesorul a susținut că Severin nu este la nivelul ei, deși a avut câteva momente bune. 

Criticate în termeni duri au fost Alexandra Pricop și Diana Nichitean.

Vorbind despre faptul că Sabrina Lazea a jucat destul de mult faza de apărare, în lipsa Irinei Ivan, Tadici a susținut că Pricop și NIchitean trebuiau să fie și ele acolo, dar parcă se tem să joace.

"Domnișoara Pricop ar trebui să fie și ea în apărare, dar se menajează să nu cumva să se zgârie, sau să aibă un contact mai dur. E la fel ca și aialaltă, Nichitean. Și Nichitean are calități extraordinare, dar îi e frică în apărare", a spus Gheorghe Tadici. 

Tadici susține că a încercat să le forțeze să joace cât mai mult ți cât mai bine și pe Gabriela Vrabie și Larisa Șerban. 

Adauga comentariu