Liderul unei mișcări civice din Sălaj face MIȘTO de USR - PLUS: "tu râzi de Dăncilă că e agramată, dar tu ai în slogan un pleonasm"

Liderul mișcării civice "Implică-te" din Zalău, Ciocoi Laurențiu, cunoscut pentru numeroasele campanii umanitare în care s-a implicat în ultimi ani a postat un mesaj dur pe facebook.

Ciocoi râde de USR și aliați lor din celălalt partid pe care îi consideră agramați. Acesta susține că nu se poate ca ei să râdă de Dăncilă că e agramată, dar și ei să fie la fel. 

"Știu ca politica e lipsita de moralitate, am înțeles ca tara e condusa de oameni inculți, paria societății noastre a ajuns sa ne reprezinte chiar și în Parlamentul European. Da sa razi de Dancilă ca e inculta și e o proasta, dar tu sa stai cu un dinozaur de pleonasm în campanie "IMPLICĂ-TE ȘI TU".

Sa vrei sa schimbi mentalitatea electoratului PSD înțeleg, dar sa devii "electorat PSD", sa zicem ca nu vad schimbarea. Nu pricep frate, sunt prost.
Sa folosești cuvinte cărora nu le înțelegi sensul dar ți se par wow ca vezi ca prind mai ales atunci când le oferi un fundament (asa trebuia sa încep probabil, dar mulți nu s-ar fi obosit sa citească, pentru ca nu se obosesc sa înțeleagă, pentru ca politica e lipsita de moralitate, pentru ca un pleonasm nu poate oferi schimbare cultă ci probabil aceeasi oameni noi în politică, precum au fost cei vechi la început", scrie Ciocoi.

  

Adauga comentariu