Liderii PSD Sălaj despre candidatura lui Liviu Alexa la președinția PSD:”Pentru mine e surprinzătoarea această candidatură”. ”Cu cât mai mulți candidați cu atât mai bine pentru partid”

Președintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc a ramăs surprins despre faptul că Liviu Alexa, președinte interimar al PSD Cluj și-a anunțat candidatura la sefia partidului la nivel național. 

”Pentru mine e surprinzătoare depunerea candidaturii a domnului Liviu Alexa, dar nu exclud și alte candidaturi pînă la Congres, pornind de la faptul că se propune o formulă care este inedită pentru PSD și anume cea pe motiuni”, ne-a declarat Tiberiu Marc, președintele PSD Sălaj. 

Senatorul Gheorghe Pop spune că, PSD este un partid democratic și cu cât sunt mai mulți candidați înscriși cu atât mai bine pentru partid, având în vedere că PSD se află în acest moment într-o situație mai dificilă

”Suntem un partid democratic și fiecare membru și președinte de filială poate să-și depună candidatura. Acum ce o să se întâmple nu stim. Este binevenită orice candidatură și cu cât mai mulți oameni în plus și de valoare, cu atât va fi mai bine pentru partid. Suntem în acest moment într-o situație nu tocmai placută și trebuie să ieșim din ea”, ne-a declarat senatorul Gheorghe Pop. 

 

Vă reamintim faptul că la sfârșitul săptămânii trecute, Liviu Alexa, președintele interimar al PSD Cluj, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte PSD la nivel național la Congresul de la 1 martie 2020.

 

 

Adauga comentariu